Wie zijn wij?

Over ons

Company Cars Hoogeveen

Wij willen ons graag even aan u voorstellen, wij zijn een in- en verkoop bedrijf van auto’s en bedrijfswagens aan de Lindberghstraat op het industrieterrein van Hoogeveen.

Hier zitten wij nu sinds 2007 gevestigd en hebben we een selectief bestand opgebouwd met autobedrijven waar wij onze auto’s afnemen. Dit zijn onder andere grote dealerbedrijven en occasionsdealers. Zodoende bestaat onze voorraad vaak uit auto’s afkomstig van eerste of tweede eigenaar met een aantoonbare historie en natuurlijk heel belangrijk een kloppende kilometerstand, gecontroleerd door de Nationale Auto Pas.

Ook hebben we een voorraad met auto’s op leeftijd met wat hogere kilometerstanden, deze auto’s kunt u voor scherpe meeneemprijzen bij ons kopen of zullen we naar de handel/export verkopen.

Voor de jongere auto’s is het mogelijk om de auto te kopen met onder andere: nieuwe APK, onderhoudsbeurten en zelfs garantie is mogelijk. Wij bieden de auto’s aan zonder afleverkosten maar zullen bij eventuele bijkomende servicepakketten afleverkosten berekenen. Maar ook hiervoor geld dat u de auto kunt kopen voor een scherpe meeneemprijs.

Voor prijzen en voorwaarden kunt u het beste met ons bellen of natuurlijk langs komen bij ons bedrijf.

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om uw auto in te ruilen of los aan ons te verkopen, wij zien u dan graag met de auto verschijnen zodat wij een taxatie kunnen maken en u een reëel bod kunnen doen.

Wij bedanken u voor het bezoeken van onze website en graag tot ziens bij ons op het bedrijf.

Binnen kantoor
Nationale Auto Pas RDW DTC - Financieringen
© 2012 - 2024 | Company Cars Hoogeveen | Alle rechten voorbehouden. PrivacybeleidProfessionele websites | WebAssen